Wie ben ik?

Ik ben Elizia Lopes. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam met de roots op de Kaapverdische eilanden.

Sinds jongs af aan ben ik bezig met het helpen van mensen door onder andere een luisterend oor te bieden in verschillende situaties, mensen helpen met taalbarrières en als begeleider met mensen naar instanties gaan. Ik heb namelijk altijd een grote interesse gehad in de communicatie en de mens. Ik ben een gevoelsmens en daarnaast pik ik heel veel signalen op.

Wegens mijn interesse in de mens, wilde ik mij daar verder in ontwikkelen. Ik wilde graag mijn carrière combineren met de kwaliteiten die ik voor taal, dienstverlening en persoonlijk contact heb. Ik heb een enorme interesse in datgene wat de mens beweegt. Ik vind het daarom belangrijk om mij te verdiepen in wat hen dwarszit om zo de kern te achterhalen en een oplossing voor te vinden.

Dit is meer dan werk voor mij. Ik voel mij heel betrokken en zal dan ook alles geven zodat mensen uiteindelijk gelukkig worden met de keus die zij zullen maken. Het maatschappelijke en communicatieve aspect is mij op het lijf geschreven. Vanuit die interesse ben ik op het pad van relatietherapie gekomen en wil ik graag met mijn kennis en kunde mensen de middelen bieden om meer moeite te steken in hun relatie.

De opleidingen die ik o.a. heb gevolgd zijn:

Relatietherapie by Improve & Grow

HBO European Studies, specialisatie Internationale Communicatie Management

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP)

 Masterclass Profiling

 Gottman Relationship Therapy

 Masterclasses Kracht, Kerntalenten en Zichtbaarheid

 NIMA Mastercourse: Marketingcommunicatie

 Adviseurschap

Tijdens mijn opleiding ‘Relatietherapie’ heb ik kennis opgedaan over het menselijk gedrag en geleerd om emoties en gedachten te analyseren. Zo kan ik cliënten niet alleen beter, maar ook sneller en doeltreffender helpen.

Mijn streven is om altijd mijn kennis te verbreden en verder te gaan specialiseren in dit vakgebied om mijn cliënten steeds beter te kunnen helpen. 

Whatsapp & SMS óók mogelijk

06-34207424